BUDITE U TOKU

Upoznajte nove kolorističke trendove u 2016.

Foto: Thinkstock
boje 2016
Foto: Thinkstock
boje 2016
Foto: Thinkstock
boje 2016
Foto: Thinkstock
boje 2016
Foto: Thinkstock
boje 2016
Foto: Thinkstock
boje 2016
28.01.2016.
u 17:46
Ove godine svijetom interijera (a i ne samo njih), prema Pantoneu dominirat će pastelni tonovi ružičaste i plave te siva boja
Pogledaj originalni članak

Ove godine za "in" boje u interijerima Panetone, apsolutni autoritet kada kolorizam u interijerima u pitanju, proglasio je dvije, na iznenađenje mnogih, pastelne nijanse ručičaste odnosno plave.

I dok neki ironično komentiraju kako su odabrane barbie boje prikladne jedino za djevojačke sobe, zapravo moramo priznati da su ovi tonovi već na mala vrata ušli u naše domove u prošlih nekoliko sezona. Stoga ovaj odabir i ne trebao biti toliko iznenađenje.

Foto: I.Ć.

Osim odabranih tonova 'prljavo' ružičaste rose quartz i ljubičastoplave serenity u modi će biti i njima slične nijanse te standardno neutralni tonovi bijele, crne, sive i bež koji će dominirati u minimalističkim i skandinavskim stilom uređenim interijerima.

Nudimo vam nekoliko fotografija interijera da se nadahnete trendi bojama te razmislite možete li njima oplemeniti i osvježiti svoj interijer koji možda i vapi za nekom promjenom. Rose quartz i serenity blue možda su pravo rješenje!

Foto: I.Ć.

Prekrasna, nježna nijansa ružičaste utoplit te će i razveseliti svaki interijer, a može se kombinirati, osim s bijelom, sa smeđim tonovima ili pak tamnozelenim ako želite elemente retrostila u svome domu. Za drukčiji dojam bit će dovoljni tek detalji ove nijanse.

Foto: Promo fotografija

Plava koja mnoge podsjeća na izblijedjelu nijansu lavande obogatit će i omekšati svaki prostor i dati mu dozu romantike i smirenosti. Izvrsno se sljubljuje s nekim drugim pastelnim tonovima, ali i bež nijansama, kao i zlatnom.

Foto: Promo fotografija

>>Dajte svojim zidovima stilski pečat i stavite police na njih

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.