Tehnologija

U Berlinu će biti predstavljeni kućanski uređaji kojima je moguće upravljati na daljinu

U Berlinu će biti predstavljeni kućanski uređaji kojima je moguće upravljati na daljinu
23.08.2018.
u 14:14
Puni paket uključuje pećnicu, indukcijsku ploču za kuhanje, hladnjak, perilicu posuđa, hladnjak za vino i aparat za espresso kavu
Pogledaj originalni članak

Na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu LG će predstaviti Signature Kitchen Suite, posebno dizajniranu premium liniju ugradbenih kuhinjskih aparata za europsko tržište, koja će zadovoljili zahtjeve i potrebe europskog načina kulinarstva.

Ova linja posjeduje značajke inteligentnih ugradbenih kuhinjskih rješenja te će biti predstavljen na samostalnoj vanjskoj izložbi u Sommergartenu, u kompleksu Berlin Messe, ispred LG-evog glavnog izložbenog prostora. Osmišljena da podsjeća na plutajući vrt u urbanoj oazi, ova informativna i interaktivna izložbena zona prikazat će detalje linije na najvećem europskom sajmu za kućanske aparate i potrošačku elektroniku.

LG za europsko lansiranje surađuje s vrhunskim talijanskim stručnjacima za dizajn kuhinja iz kompanija Valcucine i Arclinea, a kako bi se osigurala savršena kombinacija oblika i funkcija.  Nova linija je dizajnirana da se savršeno uklapa u postojeće prostore kako bi se stvorilo najbolje kulinarsko okruženje koje odgovara raznolikim ukusima europskih korisnika i odgovara prilagođenim i standardnim kuhinjskim aparatima. Kolekcija će biti dostupna u rasponu dizajna od elegantne završne ploče i minimaliziranog luksuza do nježnog nehrđajućeg čelika i prirodnijih, suvremenih tema.

Puni paket uključuje pećnicu, indukcijsku ploču za kuhanje, hladnjak, perilicu posuđa, hladnjak za vino i aparat za espresso kavu. Korisnici će biti oduševljeni brojnim naprednim mogućnostima pećnice, kao što je njezina sposobnost pripreme zdravih i ukusnih obroka pomoću pare i konvekcijskih značajki kuhanja - ProHeat™ za ravnomjerno raspoređivanje topline u pećnici i Speed Clean™ za brzo i jednostavno čišćenje ako dođe do prskanja hrane. LG će prvi put predstaviti liniju hladnjaka za vino, novu seriju zidnih pećnica sa staklenom doradom i besprijekornim dizajnom te moćnu perilicu posuđa koja koristi paru visoke temperature.

Pametna Wi-Fi povezivost osigurava da su uređaji  potpuno kompatibilni s platformama umjetne inteligencije (AI) kao što su Google Assistant i Amazon Alexa. Pametna povezivost omogućava korisnicima da brojne poslove obave na daljinu. Tako će moći potražiti recepte pomoću aplikacija kao što su Innit, SideChef i Drop, poslati recepte izravno u pećnicu, pokrenuti funkciju predgrijavanja pećnice iz daljine, postaviti odgovarajući način kuhanja ili pratiti sve aktivnosti u kuhinji.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.