hit komadi

Tri stolca koji su pametna investicija: Pašu u svaki interijer, ali i eksterijer

Foto: H&M Home
Tri stolca koji su pametna investicija: Pašu u svaki interijer, ali i eksterijer
16.07.2021.
u 13:12
Osim dizajnom privlače i cijenom kao i činjenicom da će se lako uklopiti u svaki interijer, ali i eksterijer. Cijena se kreće od 449 kuna do 1449 kuna
Pogledaj originalni članak

Ove godine stolci su doživjeli veliki boom, glavne su zvijezde Instagrama, ali više ne dominiraju skupi dizajnerski stolci, od kojih neki imaju i kultni status, već su se na listi popularnosti na prva mjesta popeli stolci iz popularnih high street brendova, a poseban hit su ova tri iz nove kolekcije brenda H&M. Osim dizajnom privlače i cijenom kao i činjenicom da će se lako uklopiti u svaki interijer, ali i eksterijer. Cijena se kreće od 449 kuna do 1449 kuna.

Jednostavan i prilagodljiv

Stolac jednostavnih linija u atraktivnoj boji super je izbor za manje prostore zahvaljujući svojim dimenzijama. Vrlo je prilagodljiv svakom stilu uređenja, a može se transformirati uz pomoć detalja. Cijena mu je 449 kuna.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Sjajan izbor za dnevni boravak

Raskošnih dimenzija i zanimljiva dizajna ovaj stolac sjajan je izbor za dnevni boravak, a ljeti i za terasu ili balkon. Zahvaljujući svojoj atraktivnosti i povoljnoj cijeni (649 kuna) postao je u vrlo kratkom vremenu zvijezda društvenih mreža.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Hit komad

Stolac od drveta i ratana jedan je od najpopularnijih ove godine prije svega zahvaljujući svojoj udobnosti. Tu je i dizajn koji koketira s dizajnom karakterističnim za sedamdesete godine prošlog stoljeća, a retro je već godinama in. Cijena mu je 1449 kuna.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.