domaći dizajn

Sobočan predstavlja The Starlight – novi movo model povodom prvog rođendana branda

Foto: movo
Sobočan predstavlja The Starlight – novi movo model povodom prvog rođendana branda
07.09.2021.
u 14:08
U samo godinu dana od kada je predstavljen, movo je prepoznat na domaćem i inozemnom tržištu kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru
Pogledaj originalni članak

Točno godinu dana nakon što je izašao na tržište sa svojih sedam modela movo mobilnih radnih jedinica, Sobočan sada predstavlja i novi model, THE STARLIGHT, koji u potpunosti slijedi nit vodilju branda usmjerenu rješavanju svih izazova modernog poslovanja, zahvaljujući iskustvu i mudrosti koje stoje iza njegovog dizajna. Svim movo modelima zajednička je osobina iznimna funkcionalnost, mobilnost i prilagodljivost svakom prostoru i radnim uvjetima.  Radi se o sklopivim i mobilnim radnim jedinicama koje zauzimaju minimalnu površinu i istovremeno omogućavaju maksimalnu funkcionalnost i udobnost.

Foto: movo

Model THE STARLIGHT, kreiran povodom prvog rođendana branda movo, zapravo je olakšana i pristupačnija verzija modela THE STAR. Sastoji se od gornjeg dijela koji je gotovo identičan svom srodnom modelu te donjeg metalnog podnožja kojeg čine crne čelične cijevi elegantnog dizajna. Jednostavno i brzo se rasklapa u jedinicu za rad, a kada je sklopljen, zauzima minimalnu površinu. Gornji dio čini šperploča obložena HPL laminatom koji je izuzetno otporan i ugodan na dodir. Perforacije koje krase gornji dio mogu poslužiti kao stalak za mobitel ili tablet te kao mjesto za pohranu uredskog pribora.

Foto: movo

Za razliku od ostalih modela ne sadrži kotače, a zbog svoje lagane konstrukcije jednostavno se pozicionira unutar odabranog prostora. Ukoliko u svom uredu ili domu imate kutak u kojem se savršeno uklapa movo THE STARLIGHT ili neki drugi movo model, iskoristite mogućnost rođendanskog popusta od 10% u idućih 30 dana. 

Foto: movo

U samo godinu dana od kada je predstavljen, movo  je prepoznat na domaćem i inozemnom tržištu kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru te postao još jedan od aduta Sobočana, domaće tvrtke koja svojim kupcima nudi individualna rješenja i cjeloviti inženjering: razvoj inovativnog koncepta, izradu prototipa, savjetovanje, uspješnu isporuku i preciznu montažu po sistemu "ključ u ruke" u Hrvatskoj i svijetu. Istovremeno je osvojio i tri prestižne međunarodne nagrade za dizajn i inovativnost: German Innovation Award winner 2021, Iconic Awards- Innovative interior 2021 te BIGSEE Wood design award 2021.

Foto: movo

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.