AKCIJSKE CIJENE

S novim sitnicama za dom dočekajte zimske mjesece

Foto: freshome.com
S novim sitnicama za dom dočekajte zimske mjesece
11.09.2014.
u 09:58
Za vas smo snizili cijene otirača, polica, stalaža, dekorativnih kutija i okvira za slike.
Pogledaj originalni članak

Dom&vrt u suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr i ovoga tjedna časti svoje najvjernije čitatelje prigodnim popustima na najbolje artikle za uređenje doma i okućnice.

Na red su došli komadi namještaja i sitnice za interijer kojima se brzo i lako može osvježiti prostor. Stoga smo snizili cijene otirača, stalaža i polica, kutija te okvira za slike.

Ne treba isticati koliko novo može unijeti promjenu u prostor pa bilo i oku sitno, a u ovom slučaju i cijenom veoma povoljno. Ako se koristite ovim kasnoljetnim danima za uređenje doma prije zime, ne zaboravite da jedna nova uokvirena fotografija ili male, a funkcionalne police, kao i dekorativne kutije za pospremanje stvari, mogu imati osvježavajući učinak na prostor. Hodnik, a ni vaši gosti, sigurno se neće buniti ako ih uveselite simpatičnim otiračem za noge.

Kupnju možete obaviti online kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem besplatne telefonske linije 0800 4468. Sve što trebate znati jest kod za iskorištavanje popusta, a on je: domvrt-10 i potreban je pri plaćanju.

Podsjećamo, popusti vrijede tjedan dana od izlaska ovog priloga, a u nastavku vam donosimo slike proizvoda.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.