trendy

Precool školske bilježnice domaće dizajnerice

Precool školske bilježnice domaće dizajnerice
14.09.2018.
u 09:28
Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njezine kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prošle godine inspiraciju pronašla u raznim materijalima i popularnim uzorcima s kojima se kao dizajnerica interijera susreće na dnevnoj bazi, Mirjana Mikulec ove je godine za svoju kolekciju bilježnica ideje potražila u grafikama i ilustracijama.

Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njezine kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka.

- Imam sreće pa za sve školske trendove vrlo brzo saznam od Mateje i Mije. Jedna ide u osnovnu, a druga u srednju školu pa obje znaju kako diše njihova generacija. Jako sam zadovoljna ovogodišnjim bilježnicama i nadam se da će učenicima biti pravi gušt učiti iz njih – zaključuje dizajnerica interijera koja osim bilježnica, potpisuje i liniju mirisnih svijeća, ručnika, posteljine i drugih dodataka za dom.

Bilježnice koštaju 14,90 kuna, a mogu se kupiti na Mirjaninom web shopu te u Narodnim novinama, Školskoj knjizi, Znanju...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.