velika proslava

Poznati brend za opremanje doma slavi 70. rođendan, izdvojili smo komade koji imaju kultni status

Poznati brend za opremanje doma slavi 70. rođendan, izdvojili smo komade koji imaju kultni status
05.03.2022.
u 06:18
Povodom ove velike obljetnice odlučili su se istaknuti svoje najpopularnije i najprodavanije proizvode, ali su i odlučili otkriti kako njihov namještaj nastaje
Pogledaj originalni članak

Godina 2022. obilježava 70. godišnjicu postojanja i djelovanja danskog BoConcepta. Riječ je o 70 godina jedinstvenog danskog stila poznatog po bezvremenskom dizajnu, poznatog po pretvaranju običnog prostora u neobičnija mjesta.

- Dizajnirana za suvremeni dom, naša modularna rješenja omogućuju vam postavljanja namještaja u prostoru kako vam odgovara. Pretvorite svoj prostor u izvanredno mjesto, uz rješenja koja se lako prilagođavaju vašim potrebama i odražavaju vašu osobnost - kažu u BoConceptu.

Povodom ove velike obljetnice odlučili su se istaknuti svoje najpopularnije i najprodavanije proizvode, ali su i odlučili otkriti kako njihov namještaj nastaje. Od inspiracije dizajnera do izbora materijala kako bi otkrili sve o svijetu danskog dizajna.

Evo koji komadi čine DNK ovog brenda i nose titule najpoznatijih, najpopularnijih i najprodavanijih:

Fotelja Imola

Zagledajte se bolje. Od upečatljivih detalja do gracioznih zamaha svojih oblina, Imola fotelja prava je dizajnerska ikona. Dovoljno prostrana da se možete u njoj sklupčati, a opet toliko elegantna da vam se ne čini pretjerano, fotelja Imola je instant klasik i spremna je dati dojam u vašem domu. Opremljena je zaokretnom bazom koja ovu stolicu okreće neprimjetno.

Sofa Bergamo

Bergamo Mortena Georgsena je organski luksuz koji je udoban. Bergamo elegantno spaja izvanrednu, individualnu udobnost s elegantnom estetikom. Rezultat je suvremena sofa s cjelodnevnom udobnošću.

Fotelja Charlotte

Osjetite topli zagrljaj Charlotte fotelje. Charlotteina udobnost, izdržljivost i lijep dizajn omogućuju da lako pronađe svoje mjesto u svakoj prostoriji. S pogledom na prirodne forme, čiste linije i udobnost, dizajner Henrik Pedersen stvorio je malu fotelju s velikom osobnošću.

Stolac Princeton

Elegancija i udobnost lijepo se spajaju u stolcu Princeton. Vizualna privlačnost stolca poziva vas da istražite kako svaka oblina dodaje i udobnost i izgled. Uživajte u elegantnom zagrljaju Princetona i dodajte ženstveni, izvrstan dodir svom blagovaonskom prostoru.

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.