noviteti

Nova generacija kuhinja u kojima dominiraju neobične fronte

Foto: Emmezeta
Nova generacija kuhinja u kojima dominiraju neobične fronte
09.03.2022.
u 12:29
Fonte ormarića imaju najveći vizualni utjecaj u kuhinji, pa se za fronte odabiru najatraktivniji kvalitetni materijali. Izbor podrazumijeva biranje stupnja sjaja ili dekora površina, ali naravno i vrstu materijala
Pogledaj originalni članak

Odlučili ste se za novu kuhinju, ali niste sigurni kakve fronte i koji je materijal najbolje odabrati? Na tržištu se nude kuhinje od različitih vrsta materijala i nije lako odlučiti se za ono najbolje. Danas su iznimno popularne kuhinje neobičnih fronti, bilo da se radi o boji ili izboru materijala.

Foto: Emmezeta

Fonte ormarića imaju najveći vizualni utjecaj u kuhinji, pa se za fronte odabiru najatraktivniji kvalitetni materijali. Izbor podrazumijeva biranje stupnja sjaja ili dekora površina, ali naravno i vrstu materijala. Više informacija o izboru materijala za kuhinjske, garderobne i ostale ormare i ormariće pronađite u našem blogu.

Foto: Emmezeta

Ručkice za namještaj sastavni su dio baš svakog ormara. Mogu biti potpuno skrivene i nevidljive ili se svojim oblikom i obradom istaknuti, te utjecati na klasičan, vintage ili moderan dizajnerski dojam cijelog prostora.

Foto: Emmezeta

No glavna im je ipak zadaća praktično otvaranje kuhinjskih elemenata uz jednostavno održavanje i čišćenje.

Foto: Emmezeta

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.