Samo danas

Neka vam subota bude savršena uz novi Living

Neka vam subota bude savršena uz novi Living
31.08.2018.
u 08:00
Donosimo izbor najbolji komada namještaja s potpisom domaćih dizajnera, intervju s Lucijom Vrčić koja stvara najbosebnije torbe na domaćem tržištu, vodimo vas u vilu na Korčuli čiji bazen nikoga ne ostavlja ravnodušnim...
Pogledaj originalni članak

Danas je prva subota u mjesecu,a već i vrapci na grani znaju da tada izlazi magazin Living. U ovom broju, koji je izašao tik prije povrataka u stvarnost,ipak u ponedjeljak počinje škola, imamo puno, puno iznenađenja.

Donosimo izbor najbolji komada namještaja s potpisom domaćih dizajnera, intervju s Lucijom Vrčić koja stvara najbosebnije torbe na domaćem tržištu, vodimo vas u vilu na Korčuli čiji bazen nikoga ne ostavlja ravnodušnim i u zagrebačko potkrovolje koje je prije šest mjeseci bilo  - zapušteni tavan!

Ljubitelji gastra dobit će recepce za jadnostavnu,a prefinu domaću zimnicu i jedan posebni bonus - intervju s mladim chefom, pobjednikom Masterchefa, Markom Gajskim koji sam kreira i stvara svoja jela.

Foto: Jurica Galoić/Pixell

Naravno, ako imate školarce, pogledajte čime opremiti njihovu sobu i uljepšati im početak nove školske godine.

I da, da vam baš ne otkrijemo sve, samo ćemo vam reći da nakon što pročitate naš specijal više nikad rublje nećete prati na isti način...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.