luksuzna destinacija

Nakon velike renovacije jedan od najluksuznijih resorta na Jadranu otvorio je svoja vrata

Nakon velike renovacije jedan od najluksuznijih resorta na Jadranu otvorio je svoja vrata
01.06.2023.
u 11:47
Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su uređeni do najsitnijeg detalja, a inspirirani dramatičnom, ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaljeva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet ima masažnu kadu na terasi
Pogledaj originalni članak

Zbog svoje zadivljujuće prirode i tradicionalnog gostoprimstva, već godinama Crna Gora slovi za jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija. Od kanjona Bokokotorskog zaljeva s Kotorom pod zaštitom UNESCO-a i starih gradskih jezgri u Budvi, Baru i Ulcinju, obala Crne Gore nudi savršene lokacije za odmor. Jedna od njih zasigurno će biti i novi Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo je prvi Hyattov hotel u Crnoj Gori koji će gostima pružiti priliku da uživaju u predivnim pogledima na krajolik Kotorskog zaljeva.

“Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti novi, transformirani Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promoviranju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom Hyatta u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i vjerujemo da ćemo dati poticaj i ostalima da, zajedničkim snagama nastavimo raditi s ciljem unaprjeđenja ponude i podizanja razine usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija”, izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay d.o.o.

Preuređenje resorta započelo je u studenom 2021. godine, a svečano je otvoren 1. lipnja. Smješten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, Hyatt Regency Kotor Bay Resort predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi i skladu s prirodom. Suvremeni, ekološki dizajn i sklad vanjskih i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela. Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su uređeni do najsitnijeg detalja, a inspirirani dramatičnom, ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaljeva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet ima masažnu kadu na terasi. Resort je upotpunjen i prirodnom plažom te nudi dva vanjska i jedan unutarnji bazen.

“Raduje nas što smo od prirode posudili elemente s kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste“, naglasio je Saveljić.

Ovaj luksuzni resort svojim je gostima omogućio i potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostrani spa i wellness, pružajući gostima opuštanje i uživanje u miru s jedinstvenim pogledom na zaljev i planinski krajolik. Spa koncept je inspiriran poznatim ljekovitim povjetarcem zaljeva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i borova. Prave gurmane čeka i bogata ponuda od čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja.

Elegantni dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih ukusa i proizvoda, stvara gastronomski raj koji će zadovoljiti osjetila svih gostiju. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta prostiru se na 500 m2 i nude idealna mjesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju, sve uz savršenu organizaciju i nenadmašnu lokaciju veličanstvene Boke.

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.