Video

Na InDizajn sajmu popusti od 5 do 50 posto

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Na InDizajn sajmu popusti od 5 do 50 posto
14.09.2017.
u 15:08
Do nedjelje na InDizajn sajmu u zagrebačkoj Areni vas čekaju brojna iznenađenja, ali i vrijedne nagrade
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnji, drugi po redu InDizajn sajam koji je danas svečano otvoren u zagrebačkoj Areni, privukao je velik broj renomiranih izlagača koji su predstavili hrvatskom tržištu brojne novitete vezane uz uređenje doma. Izložbeni prostor prostire se na pet tisuća metara kvadratnih, a kako je riječ o prodajnom sajmu posjetitelje najviše vesele sajamski popusti koji se kreću od pet pa sve do pedeset tisuća kuna. Posebna prila ovogodišnjeg izdanja InDizajna, kako ističe organizatorica Mirjana Mikulec, svakako je predstavljenje mladih domaćih dizajnera koji uistinu imamju štošta za ponuditi pokazujući, ponovno, da je produkt dizajn u nas veoma živ.

Što o InDizajnu kaže organizatorica Mirjana Mikulec, te kako se dojmio našu kolumnisticu Ankicu Juričević pogledajte i poslučajte u videu:

Sajam traje do nedjelje, 18. rujna, a cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 20 kuna. Upravo ulaznica omogućuje sudjelovanje u bogatoj nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada opremanje doma u vrijednosti od 50 tisuća kuna. Dakako, tu su još i brojne druge nagrade te zanimljivi paneli. Od štandova koji uistinu nude nešto novo i drugačije svakako valja istaknuti Elgradov na kojem zanimljivim prezentacijama pokazuju nove generacije otpornih materijala. Svojim štandom pažnju plijeni i Axor, luksuzna linija kupaonske opreme. Svakako valja spomenuti i Winerberger koji najavljuje gradnju prve kuće u Hrvatskoj s nultom emisijom energije. Tragate li pak za idejama za uređenje doma, svi velili izlagači predstavljaju zvijezde svojih trgovina, tako da svakako dođite baciti oko.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.