luksuzno

Mračni predmet želje - božićni ugođaj s potpisom Diora i Fendija

Foto: Dior Maison
Mračni predmet želje - božićni ugođaj s potpisom Diora i Fendija
21.12.2020.
u 10:06
Kako bismo vam donijeli dozu luksuza, i možda vas nadahuli da nešto slično pokušate kod kuće, donosimo ideje za blagdansko uređenje doma s potpisom ovih slavnih kuća
Pogledaj originalni članak

Ova godina na izmaku, koja nas je sve natjerala na puno više boravka unutar vlastita četiri zida iznjedrila je i dobre vijesti. Svakako veseli činjenica da su se uređenju doma, kao nikad prije, posvetili i luksuzni, high end brendovi poput Diora, Guccija, Fendi Case...

Foto: Dior Maison

Kako bismo vam donijeli dozu luksuza, i možda vas nadahuli da nešto slično pokušate kod kuće, donosimo ideje za blagdansko uređenje doma s potpisom ovih slavnih kuća.

Foto: Dior Maison

Cordelia de Castellane, kreativna direktorica brenda Dior Maison, poznata je po stvaranju bajkovitih scenografija, raskošnog posuđa i senzacionalnih tekstila, a ovog Božića nudi fokus na obiteljsku atmosferu, prije svega oko bogato ukrašenog stola te jednostavno drvce ukrašeno ručno rađenim i oslikanim kuglicama čija cijena je prava sitnica, oko 150 eura po komadu.

Foto: Dior Maison

Fendi Casa poznata je, prije svega, po raskošnom i udobnom namještaju, a ovog Božića ne odriču se tih svojih zaštitnh znakova. Štoviše, i njima je u fokusu blagdanski stol koji oduševljava svakim detaljem. Od cvjetnih aramnžana preko posuđa i pribora za jelo pa sve do rukom vezenih ubrusa.

Foto: Fendi Casa

S obzirom da je riječ o luksuznim, i samim time rijetkima dostupnim, brendovima, cilj je nadahnuti se njihovim idejama i unijeti čaroliju u vlastiti dom!

Foto: Dior Maison

Za svakodnevne ideje za uređenje doma pratite nas i na Instagramu!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.