ŠARMANTNE BOJE

Mladenački stan od 29 m2 sadrži baš sve, pa i TV u kupaonici!

Foto: antongrishin.com
stan
Foto: antongrishin.com
stan
Foto: antongrishin.com
stan
Foto: antongrishin.com
stan
Foto: antongrishin.com
stan
Foto: antongrishin.com
stan
Foto: antongrishin.com
stan
27.08.2014.
u 16:22
Pametnim dizajnom može se postići da i mali prostor bude ugodno i funkcionalno mjesto za život.
Pogledaj originalni članak

Uz dobrog dizajnera, a u ovom je slučaju to Rus Anton Grišin, i najmanji interijer može postati divan i funkcionalan prostor. Riječ je o stančiću od 29 kvadrata, u vlasništvu mladog para. U njemu se nalazi sve što je potrebno, a prostor ne izgleda prenatrpano.

Foto: antongrishin.com

Dominantna je boja, logično, bijela, koja je vizualno proširila skučeni prostor. Popratne nijanse su pastelno žuta i plava koje lijepo osvježavaju dnevni boravak. On se navečer pretvara u spavaću sobu, a tijekom dana je mjesto za druženje i odmor. Osim diskretne komode ispod televizora, tu je stala još i metalna stalaža za knjige.

Kuhinja je pak drvena, a time se postiglo da jednostavne linije i materijali u dnevnom boravku, tj. bijeli visoki sjaj, previše ne "ohlade" cijeli interijer. Kuhinjski stol zapravo se nadovezuje na kuhinjske elemente i čini vizualnu granicu s dnevnim boravkom. Dašak dizajnerskog štiha dodan je popularnim Eames stolcima.

Foto: antongrishin.com

Kupaonica nije skučena kako bi se očekivalo. Sadrži prostranu tuš kabinu u koju je ugrađen vodootporni TV ekran, veliku umivaonsku površinu, a na podu su intenzivno žuta te crna boja.

U hodniku se nalazi ugradbeni ormar u kojem vlasnici drže garderobu. Dodatna su se spremišta dobila postavljanjem niza ormarića u same uglove između zidova i stropa te su gotovo neprimjetna, a jako korisna. Visoko ogledalo nenametljivo je naslonjeno pokraj izlaznih vrata, a pod je obložen bijelim parketom.

>>Ova vikendica uz obalu Tihog oceana naprosto oduzima dah!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.