ČESTITAMO!

Lana Cavar dobitnica je dvije najveće nagrade za grafički dizajn

Foto: Privatni album
lana cavar nagrada
Foto: Privatni album
lana cavar nagrada
Foto: Privatni album
lana cavar nagrada
Foto: Privatni album
lana cavar nagrada
15.09.2016.
u 14:45
Dizajnerica je osvojila Nagradu za najbolji grafički dizajn za hotel Adriatic u Rovinju te Nagrada za izvrsnost ICO-D Excellence Award, za vizualni identitet sezone 2014-/16 Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Grafička dizajnerica Lana Cavar dobitnica je dvije najznačajnije nagrade za vizualnu komunikaciju u protekle dvije godine, a u sklopu Izložbe hrvatskog dizajna 1516 koja se do 16. listopada održava u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Jedna od dvije uručene joj nagrade u tradicionalno najbrojnijoj kategoriji Dizajna vizualnih komunikacija - jest Nagrada za najbolji grafički dizajn, a pripala je njezinom radu vizualnog identiteta Hotela Adriatic (Maistra) kojega je britanski Guardian proglasio jednim od najboljih boutique hotela u Europi za 2016. godinu. Koautori ovog dizajna su Marino Krstačić-Furić i Ana Tomić.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Hotel Adriatic u Rovinju za čiji je vizualni identitet nagrađena Lana Cavar

Lani Cavar dodijeljena je i posebno prestižna nagrada za izvrsnost ICO-D Excellence Award, čiji je pokrovitelj međunarodno udruženje dizajnera ICO-D, a koja se dodjeljuje ukupno najboljem radu s područja vizualnih komunikacija od strane međunarodnog žirija, a ovaj put je njome nagrađen vizualni identitet sezone 2014-/16 Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Foto: Privatni album
Dizajenrica Lana Cavar na dodjeli nagrade

>>Design District Zagreb osvojio je Veliku nagradu HDD-a

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.