VIRTUALNA TRGOVINA

Kupovanje putem interneta itekako se isplati

Foto: Promo fotografija
lesnina dobitnica nagrade
Foto: Promo fotografija
lesnina dobitnica nagrade
22.12.2015.
u 14:51
Web shop Lesnine koji je pokrenut prije manje od mjesec dana ima i svog stotog kupca! Saznajte tko je dobio poklon bon u vrijednosti od 1.000 kn
Pogledaj originalni članak

Nagradna igra kojom Lesnina nagrađuje 100.-tog kupca web shopa poklon bonom od 1.000 kn završila je u rekordnom roku. Izvučrna sretna dobitnica je gđa Sabrina Miškulin iz Zagreba, kojoj će ovaj poklon bon sasvim sigurno uljepšati blagdanska dane.

- Ugodno smo iznenađeni brzinom kojom je broj korisnika web trgovine dosegao brojku 100. Podatak samo potvrđuje kako je popularnost kupovanja putem Interneta sve veća, što i ne čudi s obzirom da je jednostavna, sigurna, i dostupan 24 sata na dan.“, istaknuo je Matija Mandić, direktor marketinga i prodaje Lesnine.

Lesnina, vodeći trgovački lanac u opremanju doma u Hrvatskoj i regiji nedavnim pokretanjem web shopa željela je olakšati i ubrzati kupovinu namještaja, posebice stanovnicima otoka koji su udaljeni od centara Lesnine, kao i svima onima koji šetnju po trgovačkim centrima rado mijenjaju za ugodnost kupnje iz topline doma.

Podsjetimo, virtualna trgovina Lesnine na adresi www.xxxlesnina.hr uz fotografije proizvoda, opis i cijenu, kupce informira o dostupnosti proizvoda u određenim centrima, kao i o rasporedu dostava po otocima, u Dalmaciji i Primorju. Web shop kupcima također nudi opciju rezervacije željenog artikla i njegovo osobno preuzimanje na odabranoj lokaciji, jednog od 8 centara Lesnine diljem Hrvatske.

>>Lesnina pokrenula web trgovinu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.