statusni simbol

Kultna sofa našla se i u domu Izabel i Matea Kovačića, evo zašto je tako popularna

Foto: Zara Home
Kultna sofa našla se i u domu Izabel i Matea Kovačića, evo zašto je tako popularna
01.11.2022.
u 08:34
Sofa je, kad je nastala, bila revolucionarna, zahvaljujući modularnom slaganju koje omogućuje prilagodbu svakom prostoru
Pogledaj originalni članak

Postoje neki kultni komadi namještaja koji prkose trendovima i koji su uvijek dobra investicija. Posljednjih dana mediji su se puno raspisali  o slici koju na Instagramu objavila Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, koja je sa svojim pratiteljima podijelila sliku dnevnog boravaka u kojem dominira raskošna sofa u neutralnoj nijansi.

Riječ je o kultnom, i svojednobno revolucionarnom, komadu namještaja koji je sedamdesetih godina prošlog stoljeća dizajnirao Mario Bellini. Sofa je senzacionalna jer je modularna pa se lako prilagođava svakom prostoru, a nosi ime Camaleonda. Svi koji prate dizajn svjesni su kultnog statusa koji uživa. Cijena joj se, ovisno o modulima i materijalu, kreće od deset tisuća eura naviše.

Foto: Zara Home

Možda je riječ o, u startu, ozbiljnijoj investiciji, ali riječ je o vrijednom dizanerskom komadu koji je odraz, ne samo dubokog džepa već i dobrog stila.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.