po željama klijenata

Krafneraj - mjesto u Zagrebu gdje si sami možete složiti krafnu

Foto: Bojan Zibar
Krafneraj - mjesto u Zagrebu gdje si sami možete složiti krafnu
11.02.2025.
u 11:57
U Krafneraju krafne nisu samo slatki zalogaj – one su iskustvo. Kupci mogu promatrati cijeli proces pripreme – od svježeg tijesta koje se peče pred njima, do punjenja koje sami odabiru i završnog dodira čokoladnog preljeva, šećera u prahu ili hrskavih dodataka.
Pogledaj originalni članak

Zagreb je oduvijek bio grad zaljubljenika u krafne, osobito u doba fašnika. No sada, ljubitelji ovog slatkog zalogaja mogu uživati u toplim, svježe pripremljenim krafnama – svaki dan, u bilo koje doba dana! Pan-pek predstavlja Krafneraj, jedino mjesto u gradu gdje kupci sami biraju punjenja i kreiraju svoju savršenu krafnu.

Foto: Bojan Zibar

Pan-pek je brend koji generacije Zagrepčana prepoznaju po vrhunskim krafnama – one su bile neizostavan dio školskih užina, vrtićkih marenda i obiteljskih druženja. Već više od 30 godina taj prepoznatljivi miris i okus, koji nas vraća u djetinjstvo, sada je dobio svoje novo, modernizirano izdanje. Upravo na toj tradiciji, ali i inovaciji, Pan-pek gradi Krafneraj – prvo boutique mjesto u Zagrebu posvećeno toplim, svježe pripremljenim krafnama koje se cijeli dan peku pred kupcima.

Foto: Bojan Zibar

Pan-pek krafne poznate su po mekanom, prozračnom tijestu i bogatim nadjevima, a upravo su to, uz vruću krafnu, karakteristike koje će činiti i ponudu Krafneraja – ali s dodatnom mogućnošću personalizacije. Kupci će moći birati između različitih punjenja, prelijeva i dodataka, stvarajući svaki put novu, jedinstvenu kombinaciju. Cilj je ponuditi vrhunski proizvod svaki dan kroz čitavu godinu. Tajna vrhunske Pan-pek krafne leži u originalnoj recepturi, dugogodišnjoj tradiciji i pažnji posvećenoj svakom detalju.

Foto: Bojan Zibar

U Krafneraju krafne nisu samo slatki zalogaj – one su iskustvo. Kupci mogu promatrati cijeli proces pripreme – od svježeg tijesta koje se peče pred njima, do punjenja koje sami odabiru i završnog dodira čokoladnog preljeva, šećera u prahu ili hrskavih dodataka.

Foto: Bojan Zibar

Prva lokacija u Zagrebu već je otvorena i to u samom srcu Zagreba, na adresi Ilica 52. Ako pak želite izbjeći gužvu ili osigurati svoju omiljenu kombinaciju na vrijeme, u Krafneraju će biti moguće naručiti krafne unaprijed i preuzeti ih u dogovoreno vrijeme.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.