sjajan dom

Dvosobni stan moderno je uređen i čini se puno većim, razlog je odličan tlocrt!

Foto: IKEA
Dvosobni stan moderno je uređen i čini se puno većim, razlog je odličan tlocrt!
07.09.2022.
u 10:50
Zasebna spavaća soba dovoljno je velika da u nju stane sve - veliki krevet i veliki ormar u kojem vlasnici čuvaju ne samo odjeću i obuću već i brojne druge stvari
Pogledaj originalni članak

Moderno uređen dvosobni stan ima svega pedestak kvadrata, ali zahvaljujući pametno odabranom namještaju i odličnom tlocrtu doima se puno prostranijim.

Foto: IKEA

Glavna zvijezda ovog modernog doma je dnevna soba u kojoj je vizualno središte sofa u intezivno zelenoj boji iz Ikee. Ona je nadopunjena i sitnijim namještajem koji ne zagušuje prostor, a vlasnici su puno pažnje posvetili detaljima koji doprinose stvaranju ugodne atmosfere.

Foto: IKEA

Zasebna spavaća soba dovoljno je velika da u nju stane sve - veliki krevet i veliki ormar u kojem vlasnici čuvaju ne samo odjeću i obuću već i brojne druge stvari. Tu se našlo i mjesta za mali kućni ured.

Foto: IKEA

Kuhinja i blagovaonica jedna su prostorija, odvojne od dnevne sobe i uređene su vrlo moderno. Namještaj je također iz Ikee.

Foto: IKEA

Kupaonica je mala, ali jako funkcionalna, a iako je izvorno u njoj bila kada, vlasnici su se prlikom adaptacije odlučili za tuš kako bi dobili više prostora za pohranu.

Foto: IKEA

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.