Od danas

Dugo smo ju čekali: Konačno je osvanula prva kolekcija za dom koju potpisuje Mango

Foto: Mango Home
Dugo smo ju čekali: Konačno je osvanula prva kolekcija za dom koju potpisuje Mango
28.04.2021.
u 07:30
Cijela kolekcija inspirirana je Mediteranom, a donose ideje za uređenje dnevnog boravka, kupaonice i spavaće sobe kao i odjeću za opušteno uživanje u svoja četiri zida
Pogledaj originalni članak

Da, Mango Home od danas je službeno dostupan, zasad samo za kupnju putem interneta. Cijela kolekcija inspirirana je Mediteranom, a donose ideje za uređenje dnevnog boravka, kupaonice i spavaće sobe kao i odjeću za opušteno uživanje u svoja četiri zida. Tu jei i velik izbor mirisnih svijeća.

Foto: Mango Home

Razmislite o neutralnim bojama, organskom pamuku i lanenim materijalima, koji svi mogu biti obični, ali zasigurno čine lijep dodatak domu. I, oni se mogu besprijekorno uklopiti u vaš dnevni boravak, kupaonicu ili spavaću sobu.

Foto: Mango Home

Nema sumnje da je nova kolekcija Mango Home visokokvalitetna i sanjiva. Ovaj se novi koncept modnog diva zalaže za održivost - 75% tekstila izrađeno je od održivih materijala.

Foto: Mango Home

Plastična ambalaža također je smanjena u isporukama jer se ti proizvodi proizvode u zemljama blizu Španjolske.

Foto: Mango Home

Mahnite zbogom brzoj modi koja je neljubazna prema okolišu i pozdravite održivu i neutralnu kolekciju Mango Homea. Ovi su predmeti izrađeni s ciljem da se koriste godinama. Cijene kreću od 39 kuna naviše.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.