NE PROPUSTITE

Do toplijeg doma uz ove vrhunske grijaće uređaje

Foto: Thinkstock
Do toplijeg doma uz ove vrhunske grijaće uređaje
06.11.2014.
u 10:19
U suradnji s Mondo.hr-om, za vas smo izdvojili najpopularnije grijalice po pristupačnim cijenama
Pogledaj originalni članak

Ako su vam prvi hladni dani nanijeli brige i pitanja kako se zagrijati ove zime ili vam jednostavno treba još jedna grijalica za koju od prostorija u domu koja je hladna, imamo rješenje za vas! U suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr ovog tjedna iz njihove ponude izdvajamo nekoliko najatraktivnijih grijaćih tijela u više cjenovnih rangova te načina funkcioniranja.

Za one koji najviše vole komociju koju pruža električna energija, tu je grijalica koja oponaša kamin, a koja će učiniti zimske noći romantičnijima. Na struju je i grijalica koja će se u prostor lako uklopiti jer izgleda poput klasičnog radijatora. Osim toga, nepogrešiv izbor uvijek je klima, a sada je pravo vrijeme za ugradnju klime vrhunske kvalitete koja će sljedećeg ljeta biti i idealan uređaj za hlađenje.

U posebnoj ponudi izdvojili smo i na ulje pogonjen radijator te dizelski grijač s posebnim namjenama, za one koji izbjegavaju električnu energiju. Svi ovi proizvodi imaju termostat, kao i zaštitu od pregrijavanja te garanciju.

Kupnju ovih vrhunskih artikala možete obaviti putem online trgovine kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem naše besplatne telefonske linije 0800 4468. Ponuda traje tjedan dana, počevši od 6. studenog. Ne propustite!     

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.