NOVI BROJ LIVINGA

Darujemo čitateljima modernu kožnu sofu vrijednu 15.060 kuna

Foto: VL
naslovnica Living 16
Foto: VL
najava living 16
Foto: VL
najava living 16
Foto: VL
najava living 16
Foto: VL
najava living 16
Foto: VL
najava living 16
Foto: VL
najava living 16
01.07.2016.
u 10:36
Danas na svim kioscima, uz Večernji list, potražite novi broj magazina Living u kojem vam donosimo više od 300 ideja za uređenje doma, vodimo vas u raskošne domaće interijere, imamo recepte za najfinije ljetne salate...
Pogledaj originalni članak

Novi, 16. broj Livinga, raskošnog magazina za umijeće življenja potražite danas na svim kioscima uz Večernji list za samo 7 kuna. Novi broj Livinga pravi je ljetni, pomalo hedonistički orijentiran. Kroz svaku temu nastojali smo unijeti dašak ljeta i potaknuti čitatelje na promjene u svom stilu života – od odabira novih komada namještaja i detalja u interijeru ili na terasi, preuređenja i održavanja doma pa sve do praktičnih vrtlarskih i gastro savjeta i inspiracija.

Kao malo ohrabrenje na promjene vašeg životnog prostora, za koje je ljeto idealno godišnje doba zbog lijepog sunčanog vremena, ali i više slobodnih dana, pripremili smo u novom broju Livinga i nagradnu igru koja će vas zasigurno razveseliti.

Foto: Promo

Dar koji nudimo čitateljima, City trosjed u profinjenoj koži vrijednosti 15.060 kuna bit će pravo osvježenje u vašem dnevnom boravku, a ako imate mjesta, i u sobi vašeg tinejdžera ili radnom kutku. Ovo je pravi način da dođete do kvalitetnog komada namještaja koji je ustvari centralno i omiljeno mjesto svakog doma, oko kojeg se okuplja cijela obitelja.

Sudjelovati u nagradnoj igri mogu svi oni koji na kioscima od sutra, 2. srpnja kupe novi broj Livinga te ispune, izrežu i pošalju nagradni kupon na navedenu adresu. Druga, 'utješna' nagrada tromjesečna pretplata na VL subotnje magazine, a dobit će je tri naša čitatelja.

Foto: VL

Osim ove vrijedne nagradne igre, 16. broj Livinga donosi preko 300 inspiracija za uređenje doma, a tu su u dva prekrasna domaća interijera na našoj obali – moderna nova vila arhitekta Tomislava Rukavine u Posedarju te obnovljena kamena ljepotica ublizu Oprtlja u Istri, i svega 20-ak minuta vožnje udaljena od mora.

U našoj temi broja ovaj puta smo vam pripremili sve o ljetnoj generalki doma budući da je ovo doba idealno za osvježavanje doma, popravke i adaptacije te nabavku klima-uređaja i novog namještaja. U posebnoj temi možete saznati i kako povoljno napraviti makeover vaše stare kupaonice.

Foto: VL

Na gastro stranicama nadahnite se našim prijedlozima za najbolja ljetna jela – salate i učite od najbolji chefova zanimljive recepture. Ovoga puta to je mladi Nikola Bilandjžija, chef bistroa Pod zidom u centru Zagreba, koji je pokazao kako salate, ako upotrijebimo maštu i bogatstvo namirnica mogu biti glavno jelo.

Kako je ljeto stvoreno i za uživanje i opuštanje, nudimo vam novu dimenziju hedonizma našim editorijalom snimanim u Splitu. Njime smo željeli pokazati kako je ljeto idealno doba i da se posvetite sebi i učinite svoj okoliš - u ovom slučaju terasu, bazen, mjesto za sunčanje, ili druženja lijepim i privlačnim mjestom koje će vas odražavati u potpunosti,

Foto: VL

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.