LJETNI REKVIZITI

7 neodoljivih luftića za potpuni ljetni užitak

Foto: Abrakadabra
7 neodoljivih luftića za potpuni ljetni užitak
22.06.2017.
u 07:58
Osigurajte sve poglede na sebi ovog ljeta maštovitim madracima na napuhavanje
Pogledaj originalni članak

Tko je rekao da su madraci na napuhavanje, popularno zvani luftići, samo za turiste i djecu?! Ponesite ih na najluđu ljetnu zabavu na bazenu ili ih razigrano nosite na plažu! Sigurno nećete proći naopaženo.

Dvije stvari koje nas automatski asociraju na more, ljetne vrućine ili zabavu na bazenu su sladoled i madrac na napuhavanje, populano zvani luftić! Spojite ih oboje i imate idealni ljetni hit! Ležanje na luftiću u bazenu ili na moru nikada nije bilo tako cool uz ovaj Intex Madrac na napuhavanje Sladoled na štapiću. Dimenzije 178 x 77 cm. Abrakadabra.com, 79 kn

Foto: Abrakadabra

 

Rashladite se uz dozu slatkoga i Intex Madrac Kornet. Dimenzije 178 x 77 cm. Abrakadabra.com, 71 kn

Foto: Abrakadabra

 

Otplutajte na obaveznom luftiću-kolutu sezone brenda Bigmouth. Tko može odoljeti slasnoj lubenici?! Soho, 179 kn.

Foto: Soho

 

Udobno se zavalite u Intex madrac na napuhavanje Wave Lounge, a pri ruci uvijek možete imati i rashlađeno piće. Dimenzije: 192 x 102 cm. Abrakadabra.com, 239 kn

Foto: Abrakadabra

 

Ne morate sami uživati u morskim radostima uz Intex madrac Double Lounge za dvoje. Za veću udobnost ima ugrađena dva uzglavlja i krasi ga prozirna površina. Dimenzije: 198 x 160 cm. Abrakadabra.com, 269 kn.

Foto: Abrakadabra

 

Još više prostranosti nudi Bestway madrac za napuhavanje za dvoje osobe. Dimenzije: 216 x 178 cm. E-kupi, trenutno 260 kn, inače 289 kn.

Foto: Bestway

Stvoren za sve brončane anđele, ovaj metalik luftić brenda Funboy zove se Metallic Gold Angel Wings i dio je limitirane serije madraca za ljeto 2017. godine. Stoji 128 dolara.

Foto: Funboy

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.