inspiracija

Trendovi u uređenju kupaonice u ovoj godini, mramor je apsolutni hit

Foto: H&M Home
1/6
02.01.2022.
u 06:38

Odlično rješenje su ormarići koji idu od poda do stropa, a ako je riječ o stvarno maloj kupaonici razmislite o otvorenim policama koje se protežu sve do stropa, bit će odličan dodatni prostor za pohranu

Zakoračite u novu kalendarsku godinu s novom kupaonicom. Ne mislimo da odmah danas trebate krenuti s radovoma, ali ako vam je promjena kupaonice u 2022. na raporedu evo odličnog pregleda trendova i super ideja za uređenje koje bi vam mogle poslužiti kao sjajna inspiracija.

Foto: H&M Home

Što god odlučili raditi vodite računa o tome da bi bilo sjajno unijeti mramor (ili imitaciju) barem u dijelić kupaonice jer je to najveći trend u uređenju kupaonica. Razlog je prilično jednostavan - lako se održava i ostavlja luksuzan dojam.

Foto: H&M Home

Druga stvar na koju trebate misliti, a koju smo svi na vlastitoj koži naučili u posljednje dvije godine, je ta da kupaonica treba biti mjesto opuštanja. Napravite sami svoj wellness centar odabirom detalja poput mekanih ručnika, mirisnih svijeća, ambijentalne rasvjete...

Foto: H&M Home

Organizacija prostora možda je i najbitnija stavaka jer su kupaonice uvijek manje kvadrature, a trebaju primiti puno toga.

Foto: H&M Home

Odlično rješenje su ormarići koji idu od poda do stropa, a ako je riječ o stvarno maloj kupaonici razmislite o otvorenim policama koje se protežu sve do stropa, bit će odličan dodatni prostor za pohranu.

Foto: H&M Home

Posvetite se i detaljima. Naoko sitnice zapravo čine veliku razliku, držači sapuna i četkica, ogledalo, ručnici u tonu koji komplimentira pločicama i sanitarijama...

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije