Kao Maldivi

Najluksuzniji resort u Hrvatskoj, s kućicama na vodi, gradi se u Lici

04.03.2019.
u 16:00

U luksuznom naselju, čiji investotor je tvrtka Jadranski luksuzni razvoj d.o.o., koje ima u sebi elemente glampinga na zemljištu od 13,4 hektara na kojemu je i kraško jezerce površine tri hektara, podići će recepciju s konferencijskom dvoranom, 39 drvenih, 31 platnenih od toga osam dvoetažnih kućica „na drveću“, dva restorana...

Podno ličkih padina Velebita, nedaleko od Lovinca, skrivenu u netaknutoj prirodi, u kraju „gdje nije moguće vidjeti drugi krov ili dimnjak, a tišina je gromoglasna“, u jeku je gradnja naselja imena T-NEST koje se može okarakterizirati kao „organski luksuz“, ili kao  „turističko naselje ravno najboljima na svijetu“.

Foto: T-nest

U luksuznom naselju, čiji investotor je tvrtka  Jadranski luksuzni razvoj d.o.o.,  koje ima u sebi elemente glampinga na zemljištu od 13,4 hektara na kojemu je i kraško jezerce površine tri hektara, podići će recepciju s konferencijskom dvoranom, 39 drvenih, 31 platnenih od toga osam dvoetažnih kućica „na drveću“, dva restorana (u šumi i na jezeru na drvenim stupovima), bar, wellness, bazen...

Kučiće će bit opremljene jacuzzijima, saunama, podnim grijanjem, Bose razglasima... sve „namijenjeno ljudima koji žele biti posve uronjeni u prirodu, a da se ne moraju odreći vrhunskog komfora stanovanja i vrhunske gastronomije“.Na sve to vlasnici će potrošiti oko 15 milijuna eura, a kućice planiraju iznajmljiviti za  400-500 eura na noć. Prve goste u ovom luksuznom resortu očekuju več u jesen.

 

Komentara 2

GA
godanj.ana
16:28 05.03.2019.

Sve to izgleda lijepo i krasno ali nije za prosječnog hrvata. Jad ćremo investirati u nešto prihvatljivo hrvatskom čovjeku da 1 ili 2 thedna može pobjeći od svakodnevice a da ne mora dizati kredit da bi ljetovao i u ovakvim pitomim ličkim ili slavonskim krajevima.

MA
mare0801
11:17 05.03.2019.

Ovo izgleda vrhunski, ali "Jadranski luksuzni hoteli", tj. Goran Štrok kao investitor mi ne vuče na dobro. Miljenik medija i državne politike, SDP-ove u to doba, gospodario je dubrovačkim turizmom. Najbolje hotele dobio je na "izvolite". Hoteli su sređeni, nema se što reći, supruga , dizajnerica iz hobija, sve je to nakitila, ali ode sve u propast. Krediti dospjeli, banke uzele svoje,a Štrokovi nestali. Emigrant s dva hotelčića u Engleskoj, godinama je glumio jakog igrača u biznisu.Da li glumi ponovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije